Se încarcă...

Vanzare 2 camere Metrou Eroii Revolutiei – Viilor

54.000€

Descriere

Imobilul este situat stradal pe Sos.Viilor, cu intrare si vedere stradale, pozitionat spre Nord-Est si construit in 1965. Accesul la statia de Metrou Eroii Revolutiei este foarte rapid, cca.1-2 minute de mers pe jos. Zona Unirii se afla la a 2-a statie de metrou, Universitatea la a 3-a si Pta Romana la a 4-a, astfel ca toata zona centrala si de interes a Bucurestiului (hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, muzee, teatre, cinematografe, monumente si locuri incarcate de istorie milenara sau contemporana) se afla la o distanta de 1-3 km din aceasta locatie. De asemenea, in imediata apropiere sunt nenumarate statii ale diverselor mijloace de transport in comun.
La doar 5 minute de mers pe jos se mai afla cochetul Parc Carol (cu Arenele Romane, Mausoleul si Muzeul Tehnic) sau Parcul Tineretului, parc ce gazduieste Palatul Copiilor, Sala Polivalenta si Oraselul Copiilor. Acest parc este al 2-lea parc, ca suprafata din Romania si are un lac frumos amenajat.
Apartamentul este decomandat, confort 1, 48mp, et.6/7 si este compus din 2 camere, bucatarie, debara, hol, baie si balcon.
Detalii : baie cu cada si fereastra de aerisire, parchet masiv din stejar, tamplarie aluminiu cu geamuri termopane la dormitor, bucatarie si baie, rulouri exterioare din PVC la dormitor, instalatii sanitare si electrice schimbate, toate caloriferele sunt schimbate (din OTEL), gresie, faianta, usa metalica, apometre cu citire radio, aer conditionat, interfon, contor electric mutat in exteriorul apartamentului, conducta de gaze pe palier pentru montarea centralei termice, ghena cu toboganul pt resturi menajere se afla pe partea opusa apartamentului, astfel ca nu exista riscul de mirosuri nedorite, intrarea in bloc este monitorizata video, bloc curat si civilizat.
Nota : asociatia de proprietari a facut toate demersurile necesare pentru intrarea imobilului in programul de reabilitare termica al Primariei, in viitorul apropiat.
Apartamentul necesita renovare.
Se vinde mobilat si utilat
Apartamentul este liber si se accepta orice tip de credit.
Acte : cadastrul si intabularea sunt in curs, nu are ipoteca sau alte sarcini.

Informații suplimentare

  • Vanzare 2 camere Metrou Eroii Revolutiei - Viilor
    54000

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *