Se încarcă...

Inchiriere 2 camere Calea Mosilor

430€ Luna

Descriere

Apartamentul este confort 1, are 55mp, semidecomandat, et.6/8, iar blocul este reabilitat termic.
Apartamentul este in totalitate renovat si modernizat cu finisaje si accesorii premium. Dupa renovare nu a fost locuit niciodata, astfel ca absolut totul este nou, impecabil !!
Mobilat complet si modern – MOBEXPERT si IKEA.
Utilat complet : aragaz+hota, combina frigorifica, masina de spalat, aspirator, aer conditionat. Toate electrocasnicele sunt marca Gorenje.
Detalii : zugravit proaspat, tamplarie PVC cu geamuri termopan, baie cu cada (Belgia), balcon inchis+gresie si dulapuri ergonomice, parchet laminat, faianta, gresie, instalatii sanitare si electrice noi (ambele din cupru), apometre, repartitoare de caldura, usa metalica, cablaje premontate pentru internet+cablu TV, storuri exterioare electrice si reflexive, plase de tantari, usi de interior noi (Germania), instant pt apa calda la baie+ventilator, obiecte sanitare si ceramice ”Hansa”, rafturi ergonomice in debarale, iluminat economic tip LED, etc.
Important : se poate inregistra contractul la ANAF.
Plata : 1 luna chirie + 1 luna garantie.
Apartamentul este liber si se poate inchiria imediat.
Nu se accepta animale de companie.
Apartamentul este situat pe Calea Mosilor, la 3 minute de Metrou Obor, in imediata apropiere a magazinului Bucur Obor, Piata Obor si Mall Veranda. De asemenea Calea Mosilor este un foarte cunoscut bulevard comercial datorita numeroaselor magazine ce se afla la parterul tuturor blocurilor stradale. Din acest punct se poate ajunge extrem de rapid cu transportul in comun in Centrul Bucurestiului (P-ta Unirii, P-ta Universitatii, P-ta Romana, B-dul Dacia, P-ta Rosetii, etc), iar cu metroul din apropiere se poate ajunge rapid in tot orasul.
Blocul este pozitionat stradal, cu intrare direct din bulevard dar cu vedere pe spate (spre Est), ceea ce face sa nu fie disconfort fonic datorat traficului.

Informații suplimentare

  • Inchiriere 2 camere Calea Mosilor
    450

Locație