Se încarcă...

Inchiriere 3 camere Parcul Circului – Lacul Tei

400€ Luna

Descriere

Imobilul este situat in spatele Parcului Circului, in cartierul TEI, in Zona de Nord a Capitalei, la 2 Km de Centru (P-ta Romana-A.S.E.), intr-o zona putin aglomerata si cu numeroase spatii verzi. Imobilul este la aprox. 8 min. de mers pe jos de statia de Metrou Stefan cel Mare si la 20 min. de Piata Romana. In imediata apropiere se afla Parcul Circului si Parcul Tei, numeroase stranduri si terenuri sportive, magazine, 2 hypermarket-uri, lacuri si numeroase locuri pt agrement . Totodata in apropiere se mai afla Stadionul Dinamo, Liceul Traian, Facultatea de Constructii, Scolile Generale nr.28, 30 si 31 dar si numeroase gradinite.
Intrarea in imobil este stradala iar vederea este spre spate (spre Est).
Blocul este construit in 1978, este modern la interior si civilizat si foarte important, este reabilitat termic iar liftul este modern. Intrarea in bloc, liftul, precum si fiecare nivel sunt monitorizate video. Costurile de intretinere sunt foarte mici iar abonamentul la cablu TV si internet este GRATUIT.
Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, confort 1, 75mp, et. 5/10, are 2 bai ( una cu cada iar cealalta cu dus si ambele bai au ferestre de aerisire). Balconul este inchis cu tamplarie PVC si geamuri termopane. Bucataria este open-space.
Apartamentul se inchiriaza MOBILAT si UTILAT COMPLET (2 televizoare LED, aragaz, combina frigorifica, masina de spalat, cuptor electric, aspirator, etc ).
DETALII : apartamentul a fost renovat in totalitate in urma cu cativa ani, toate ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geamuri termopane (inclusiv balconul), este izolat termic la exterior, instalatiile sanitare sunt noi, instalatiile electrice schimbate (din cupru), usa metalica, apometre, repartitoare de caldura, cablu TV+internet, interfon, gresie, faianta, parchet laminat, usile de interior schimbate in totalitate, etc.
Plata : 1 luna chirie + 1 luna garantie

Informații suplimentare

  • Inchiriere 3 camere Parcul Circului - Lacul Tei
    400 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *