Se încarcă...

Vanzare 3 camere Unirii – Udriste – Corneliu Coposu

159.000€

Descriere

Imobilul este situat in zona Ultracentrala a Capitalei, Unirii-Udriste, intr-o zona monument, la numai 500m de Unirea Shoping Center sau Km 0 al Romaniei, in imediata apropiere a celor mai cunoscute hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, biblioteci, muzee, teatre si cinematografe, a monumentelor si locurilor incarcate de istorie milenara sau contemporana.
Imobilul in care se afla acest apartament este tip bloc/vila, construit in perioada interbelica (1935), este format din 3 etaje+mansarda, are 8 apartamente si lift functional. Cladirea nu este monument istoric si nici nu are risc seismic.
Apartamentul este format din 3 camere + camera de serviciu, hol, vestibul, bucatarie, baie + WC de serviciu, terasa, camara, boxa 4,04mp (in pod) si foarte important, inca o camera de serviciu la demisol de 10,40mp cu inaltime de 2,50m, cu fereastra de aerisire si utilitati (caldura, electricitate si posibilitate apa). Inaltimea camerelor este de aprox.3m, ceea ce il face foarte spatios iar grosimea zidurilor este de 60 cm.
Apartamentul este confort 1 sporit, decomandat si circular, si are o suprafata totala de 85,50mp. Acces din apartament si in curtea interioara a imobilului care la randul ei are acces in strada principala prin laterala blocului.
Apartamentul este stradal, cu intrare si vedere stradale (spre Est – Rasarit) si este situat la hochparter (parter inalt), ceea ce il face ca sa fie ideal pentru notariat, cabinete (stomatologic, psihologic, oftalmologic, medicina de familie, etc), agentie de turism, birou, dar si pentru locuit.
Detalii: bucatarie mobilata complet si modern, spoturi luminoase LED, baie cu cada, centrala termica proprie cu condensare (BOSCH), 2 aparate de aer conditionat tip inverter (Daewoo), tamplarie PVC cu geamuri termopane marca Salamander (cu 3 camere), balcon inchis cu tamplarie PVC, usa metalica, parchet din stejar masiv, zugravit, instalatii sanitare schimbate, calorifere din otel, instalatie electrica noua, apometre, contor de gaz + senzor de gaz, gresie (baie+bucatarie), faianta (bucatarie), usile de interior tip glasswand, usi bucatarie si balcon moderne (culisante), cablu TV+internet, interfon si monitorizare video, etc.
Imobilul are constituita asociatie de proprietari.
Acte: cadastru, intabulare, certificat energetic, fara ipoteca sau alte sarcini – se accepta credit
Important : posibilitate pentru cel putin 1 loc de parcare in fata casei.

Informații suplimentare

  • Vanzare 3 camere Unirii - Udriste - Corneliu Coposu
    170000 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *