Se încarcă...

Vanzare 3 camere Sos. Giurgiului – Piata Progresul

59.500€

Descriere

Imobilul este situat stradal pe Sos.Giurgiului, in spatele Complexului Agroalimentar ”Progresul”,   Accesul la statia de Metrou Eroii Revolutiei este foarte rapid, cca. 10-12 minute de mers pe jos (2 statii de autobuz sau tramvai).  Zona Unirii se afla la a 2-a statie de metrou, Universitatea la a 3-a si Pta Romana la a 4-a, astfel ca toata zona centrala si de interes a Bucurestiului (hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, muzee, teatre, cinematografe, monumente si locuri incarcate de istorie milenara sau contemporana) se afla la o distanta de 3- 5 km din aceasta locatie. De asemenea, in imediata apropiere sunt nenumarate statii ale diverselor mijloace de transport in comun.
La doar 10 minute de mers pe jos se mai afla cochetul Parc Carol (cu Arenele Romane, Mausoleul si Muzeul Tehnic) sau Parcul Tineretului, parc ce gazduieste Palatul Copiilor, Sala Polivalenta si Oraselul Copiilor. Acest parc este al 2-lea parc, ca suprafata din Romania si are un lac frumos amenajat.
Apartamentul este semidecomandat dar si circular, 51mp, et.10/10 si este compus din 3 camere, bucatarie, debara, 2 holuri, baie si balcon.

Vederea din apartament este panoramica, mixta, spre Sud si Vest.
Detalii : apartamentul are toti peretii izolati termic la interior, este zugravit proaspat si renovat in totalitate, terasa blocului este refacuta, baie cu cada si fereastra de aerisire, parchet laminat, tamplarie PVC cu geamuri termopane la cele 3 camere, bucatarie, baie si balcon, usi de interior schimbate, instalatii sanitare si electrice schimbate, toate caloriferele sunt din otel, gresie, faianta, usa metalica, apometre cu citire radio, aer conditionat, interfon, cablu TV+internet, conducta de gaze pe scara pentru montarea centralei termice, ghena cu toboganul pt resturi menajere se afla pe partea opusa apartamentului astfel ca nu exista riscul de mirosuri nedorite, intrarea in bloc este monitorizata video, iar blocul este curat si civilizat. A fost construit in 1975.
Apartamentul a fost renovat in totalitate in urma cu 2 ani.

Important : posibilitate parcare auto gratis.
Apartamentul se poate elibera imediat si se accepta orice tip de credit.
Nota : asociatia de proprietari a facut toate demersurile necesare pentru intrarea imobilului in programul de reabilitare termica al Primariei, in viitorul apropiat.
Acte : cadastru, intabulare, certificat energetic.

Informații suplimentare

  • Vanzare 3 camere Sos. Giurgiului - Piata Progresul
    59500

Locație