Se încarcă...

Vanzare Garsoniera B-dul Lacul Tei – Domino

41.000€

Descriere

Imobilul este situat pe B-dul Lacul Tei-Complex Comercial Domino, intre Parcul Circului si Parcul Tei, (din cartierul TEI), in Zona de Nord a Capitalei, la 2,5 Km de Centru (P-ta Romana-A.S.E.), intr-o zona putin aglomerata si cu numeroase spatii verzi. Imobilul este la aprox. 10 min. de mers pe jos de statia de Metrou Stefan cel Mare si la 20 min. de Piata Romana. In imediata apropiere se afla Parcul Circului si Parcul Tei, numeroase stranduri si terenuri sportive, magazine, 2 hypermarket-uri, lacuri si numeroase locuri pt agrement . Totodata in apropiere se mai afla Stadionul Dinamo, Liceul Traian, Facultatea de Constructii, Scolile Generale nr.28, 30 si 31, dar si numeroase gradinite.
Blocul este construit in anul 1981 iar vederea din garsoniera este spre Sud-Vest.

Garsoniera este situata la Parter/4, are balcon inchis si este decomandata. Suprafata garsonierei depaseste 31mp, fiind confort 1.

 DETALII : Garsoniera este proaspat si complet renovata, toate ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geamuri termopane (inclusiv balconul), este izolata termic la interior, instalatiile sanitare sunt noi, instalatiile electrice schimbate, baie cu cabina de dus moderna din sticla si dotata cu bideu, obiecte ceramice noi, usa metalica, aer conditionat, apometre cu citire radio, gresie peste tot-inclusiv camera si balconul, faianta la baie si bucatarie, usile de interior schimbate in totalitate, etc.

Accesul in balcon se face prin bucatarie si este pe toata latimea sufrageriei. Garsoniera nu are modificari si are o debara foarte utila.
ACTE: cadastru, intabulare, certificat energetic, fara ipoteca sau alte sarcini si se accepta credit.

Garsoniera este LIBERA.

Informații suplimentare

  • Vanzare Garsoniera B-dul Lacul Tei - Domino
    41000

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *