Se încarcă...

Inchiriere 2 camere Parcul Circului – Lacul Tei – Lidl

350€ Luna

Descriere

Imobilul este situat in spatele Parcului Circului, in cartierul TEI, in Zona de Nord a Capitalei, la 2 Km de Centru (P-ta Romana-A.S.E.), intr-o zona putin aglomerata si cu numeroase spatii verzi. Imobilul este la aprox. 8 min. de mers pe jos de statia de Metrou Stefan cel Mare si la 20 min. de Piata Romana. In imediata apropiere se afla Parcul Circului si Parcul Tei, numeroase stranduri si terenuri sportive, magazine, 2 hypermarket-uri, lacuri si numeroase locuri pt agrement. Totodata in apropiere se mai afla Stadionul Dinamo, Liceul Traian, Facultatea de Constructii, Scolile Generale nr.28, 30 si 31 dar si numeroase gradinite.
Intrarea in imobil si vederea sunt stradale cu panorama frumoasa si luminoasa (spre Est-Rasarit).
Blocul este construit in 1986, este curat si civilizat si foarte important, este reabilitat termic iar liftul este modernizat. Intrarea in bloc este monitorizata video.

Apartamentul este compus din 2 camere decomandat-circular, confort 1 sporit, 60mp, et. 6/8, are 1 terasa mare (cu parchet) + 1 balcon (gresie). Atat terasa cat si balconul sunt inchise cu tamplarie PVC si geamuri termopane. Zona bucatariei este circulara, cu acces dinspre holul principal, spre terasa si spre living. Baia are cada si fereastra de aerisire.
Apartamentul se inchiriaza MOBILAT si UTILAT ( aragaz, combina frigorifica, masina de spalat, canapea-coltar modulara, dressing, pat de mijloc, etc ).
DETALII : apartamentul a fost renovat in totalitate in urma cu cativa ani, zugravit proaspat, toate ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geamuri termopane (inclusiv terasa si balconul), plase pt tantari, este izolat termic la exterior, instalatiile sanitare sunt noi, usa metalica, apometre, repartitoare de caldura, cablu TV+internet, interfon, gresie, faianta, parchet laminat, etc.

Apartamentul mai are 2 spatii de depozitare (debarale), una dintre ele putand fi folosita ca dressing.
Plata : 1 luna chirie + 1 luna garantie

Informații suplimentare

  • Inchiriere 2 camere Parcul Circului - Lacul Tei - Lidl
    350 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *