Se încarcă...

Vanzare 2 camere DINAMO – Metrou Stefan cel Mare- Calea Floreasca

77.000€

Descriere

Apartamentul este situat vis-a-vis de Stadionul DINAMO, la doar 50 de metri de METROU Stefan Cel Mare. In imediata apropiere se afla intersectiile cu B-dul Dorobanti, Calea Floreasca si B-dul Barbu Vacarescu si la doar 10 minute de Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Dorobanti. Datorita dezvoltarii orasului catre periferie, aceasta zona a devenit parte din zona ULTRACENTRALA a Bucurestiului, fiind totodata considerata ”poarta de intrare” in zona de Nord, zona eleganta si exclusivista a Bucurestiului, cu tot ce inseamna acest lucru : vile cu arhitectura aristocratica, hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, institutii financiare, muzee, teatre si cinematografe, parcuri, monumente, etc.
Blocul a fost construit in anul 1983 din cadre de beton si este reabilitat termic, ceea ce il face sa aiba un aspect modern si totodata sa nu aiba pierderi de caldura. Cu ocazia anveloparii termice a blocului s-a facut si hidroizolatia blocului si este garantata 25 de ani.
Intrarea in imobil se face prin lateral iar vederea este stradala, spre NORD si spre Parcul Sportiv DINAMO.
Apartamentul este confort 1, are 51mp, este semidecomandat si este situat la et.10/10. Liftul urca pana la et.10 si este modernizat.
Detalii : balcon inchis, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopane, usile de interior sunt schimbate, baie cu cada, parchet laminat, instalatiile sanitare, coloanele de apa calda si apa rece sunt schimbate, calorifere din fonta cu robineti termostatici si repartitoare de caldura, apometre, usa metalica, cablu TV+internet, interfon, scara supravegheata video, conducta de gaz instalata pe scara pentru cei care vor sa-si monteze centrala termica proprie, etc
Costurile de intretinere ale imobilului sunt mci.
Datorita pozitionarii exceptionale, este ideal ca investitie pentru a fi inchiriat
Important: cu toate ca are aceste dotari, apartamentul necesita renovare totala.
Acte : certificat de mostenitor, cadastru, intabulare, certificat energetic, fara ipoteca sau alte sarcini, se accepta credit si se poate elibera imediat pentru ca nu este locuit.

Informații suplimentare

  • Vanzare 2 camere DINAMO - Metrou Stefan cel Mare- Calea Floreasca
    77000

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *