Se încarcă...

Vanzare 2 camere Arena Nationala – Basarabiei – Spitalul Judetean Ilfov

68.000€

Descriere

Apartament situat pe B-dul Basarabiei – vis-a-vis de Arena Nationala si Spitalul de Urgenta Ilfov si in imediata apropiere a Complexului Diham fiind la 5 minute de mers pe jos de Metrou Costin Georgian. Blocul a fost construit in 1968 din beton si caramida, fiind considerat de constructori ca fiind o constructie foarte solida. Blocul a fost reabilitat termic prin Programul European Regio.
Blocul este foarte curat si civilzat iar zona are multa verdeata, parcuri si terenuri sportive, supermarketuri, magazine, terase, benzinarie si chiar Mall Megamall
Apartamentul este confort 1, are 51mp, semidecomandat, et.7/10 si nu i-au fost aduse modificari. Balconul este mare, pe toata lungimea sufrageriei si bucatariei, cu acces din sufragerie si este inchis in tamplarie PVC cu geamuri termopane, cum dealtfel sunt toate ferestrele, inclusiv fereastra de aerisire de la baie. Apartamentul mai dispune si de 2 debarale mari. Vederea din apartament este spre Est – Rasarit. In cazul defectarii liftului se poate urca cu celelalte 2 lifturi disponibile in bloc deoarece exista pasarele de trecere intre scari.
Este montata conducta de gaze pe scara blocului pentru cei care doresc instalarea unei centrale termice proprii.
Dotari si finisaje: zugravit, tamplarie PVC cu geamuri termopane, inclusiv balcon inchis, baie cu cada noua si fereastra de aerisire, gresie (baie, bucatarie, balcon) faianta (baie+bucatarie), parchet laminat (living+dormitor+bucatarie), apometre, usa metalica, senzor de gaz, aparat de aer conditionat, calorifere din otel cu robineti termostatici, instalatii sanitare schimbate, cablu TV+internet, usa glisanta din PVC la bucatarie, interfon, alarma, etc
IMPORTANT : apartamentul se vinde mobilat si utilat complet (aragaz+hota, masina de spalat, combina frigorifica, televizor LED, cuptor cu microunde, aspirator, etc.
Intrarea in bloc este supravegheata video iar liftul este modernizat.
Acte: Cadastru intabulat, Certificat energetic, fara ipoteca sau alte sarcini si se accepta credit.
Apartamentul este locuit dar se poate elibera imediat.

Informații suplimentare

  • Vanzare 2 camere Arena Nationala - Basarabiei - Spitalul Judetean Ilfov
    74000

Locație