Se încarcă...

Vanzare Garsoniera Rahova – Petre Ispirescu – Liceul Dim. Bolintineanu

33.000€

Descriere

Imobilul este situat in zona Rahova – Petre Ispirescu, la 10 minute de Centru (Piata Unirii) si Metrou Piata Unirii. In imediata apropiere se afla numeroase magazine, supermarketuri, diverse centre de prestari servicii, piata, dar si numeroase mijloace de transport in comun. Deasemenea zona in care se afla imobilul este linistita si civilizata.
Garsoniera este confort 1, semidecomandata, cu suprafata utila=26 mp, situata la etaj 10/10, cu mentiunea ca liftul urca pana la etajul 10 iar etajul tehnic se afla pe aprox. 30% din suprafata garsonierei.
Terasa a fost refacuta in urma cu cativa ani iar blocul urmeaza sa intre in programul de reabilitare termica in anul 2022.
Blocul a fost construit in anul 1985.
IMPORTANT : blocul este mixt (adica format si din apartamente), astfel ca nu sunt holuri lungi specifice blocurilor de garsoniere, ceea ce face ca acest imobil sa fie mai curat, linistit si civilizat.
Vederea din garsoniera este spre SUD.
Finisaje : zugravita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie PVC cu geamuri termopane (inclusiv balconul este inchis), plase de tantari, instalatii sanitare schimbate, usa metalica, usa la bucatarie din PVC, apometre, baie cu cada, cablu TV+internet, interfon, etc.
Se poate vinde mobilata si utilata la cerere.
Garsoniera nu are modificari la interior.
Acte : cadastru, intabulare, certificat energetic – se accepta credit.

Informații suplimentare

  • Vanzare Garsoniera Rahova - Petre Ispirescu - Liceul Dim. Bolintineanu
    33 000 Euro

Locație