Se încarcă...

Inchiriere Garsoniera Unirii – Natiunile Unite – Curtea de Apel

250€

Descriere

Garsoniera este situata in zona Ultracentrala a Capitalei, in imediata apropiere a Palatului Parlamentului, Curtea de Apel, Loteria Nationala, Ministerului Justitiei, ANAF Sediul Central, Primaria Capitalei, Ministerul de Interne, precum si a altor Ministere, deoarece aici sunt concentrate toate institutiile de administrare ale Romaniei. Totodata in imediata apropiere se mai afla importante bulevarde, renumite hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, muzee, teatre si cinematografe, monumente si locuri incarcate de istorie milenara sau contemporana. Foarte aproape se mai afla Raul Dambovita, Parcul Izvor, Parcul Unirii si Parcul Cismigiu iar renumitul Centru Vechi al Bucurestiului este la numai 2 minute de mers pe jos.
Garsoniera este compusa din 1 camera + hol locuibil, baie-dus cu fereastra de aerisire, bucatarie, balcon inchis si spatii de depozitare, are 27mp, este semidecomandata-circulara, si este situata la et.6/7.

Garsoniera este foarte eleganta si moderna, cu numeroase piese de design interior si mobilier ergonomic care pune in valoare tot spatiul, facandu-l foarte modern si totdata practic. Dealtfel holul este dotat cu un dressing spatios din care se poate rabata un pat confortabil pentru o persoana.

Detalii: Mobilata si utilata complet, (aragaz, frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde, aspirator, se poate aduce si un TV) are vedere spre EST (Rasarit-este luminoasa), baie-dus si fereastra de aerisire, zugravita+tapet, parchet laminat, instalatii sanitare schimbate, instalatii electrice noi, tamplarie PVC cu geamuri termopane si plase anti-insecte, rulouri exterioare din PVC, usa metalica, aer conditionat, cablu TV+internet, interfon, spoturi luminoase, gresie, faianta, pereti interiori izolati termic, usi de interior schimbate, incalzire electrica (convertor) etc.
Garsoniera a fost renovata in totalitate in urma cu 3 ani si nu a fost inchiriata niciodata.

Pret : 1 chirie + 1 luna garantie Important : nu se accepta animale de companie

Informații suplimentare

  • Inchiriere Garsoniera Unirii - Natiunile Unite - Curtea de Apel
    250 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *