Se încarcă...

Vanzare Garsoniera Dubla Unirea Shoping Center – ideala Regim Hotelier

85.000€

Descriere

Garsoniera este ideala pentru REGIM HOTELIER deoarece imobilul este situat in zona Ultracentrala a Capitalei, la Unirea Shoping Center si la numai 300m de Km 0 al Romaniei si de asemenea se afla in imediata apropiere a celor mai cunoscute hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, biblioteci, muzee, teatre si cinematografe, a monumentelor si locurilor incarcate de istorie milenara sau contemporana.

In imediata apropiere se mai afla si renumitul CENTRU VECHI, cea mai mare atractie pentru turisti, la fel ca si CASA POPORULUI, Patriarhia si fantanile-spectacol de apa, muzica si lumini.
Imobilul in care se afla acest apartament este tip bloc, construit pe structura din beton armat in anul 1992 si proiectat ca sa reziste la cutremure de 8,5 gr.pe scara Richter.

Garsoniera este DUBLA ca urmare a multiplelor modificari facute, are bucatarie -bar, balcon inchis si baie cu cabina de dus. Initial garsoniera a fost confort 1, decomandata, cu o suprafata totala de 37mp.

Garsoniera are intrare stradala si cu vedere spre spate (spre Est -Rasarit) ceea ce face ca sa fie linistita si luminoasa si este situata la et.7/8, iar blocul este reabilitat termic.

Detalii: bucatarie-bar, scafe si spoturi luminoase, baie cu cabina de dus, aer conditionat, tamplarie PVC cu geamuri termopane, plase de tantari, balcon inchis cu tamplarie PVC, usa metalica, parchet laminat, zugravit cu vopsea lavabila, instalatii sanitare schimbate, calorifere din otel, instalatie electrica noua pe cupru, apometre cu citire radio, repartitoare de caldura, senzor de gaz, gresie (baie+bucatarie), faianta (bucatarie), usile de interior tip schimbate, cablu TV+internet, interfon si monitorizare video, etc.
Acte: cadastru, intabulare, certificat energetic, fara ipoteca sau alte sarcini – se accepta credit (dar trebuie luat in calcul modificarile la interior).

Garsoniera este libera.
Important : posibilitate loc de parcare in spatele blocului.

Informații suplimentare

  • Vanzare Garsoniera Dubla Unirea Shoping Center - ideala Regim Hotelier
    85000 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *