Se încarcă...

Vanzare 4 camere Baneasa – Parc Herastrau

170.000€

Descriere

Cartierul Baneasa este un cartier modern, situat in zona de Nord a Capitalei. Este strabatut de cea mai importanta cale de acces si de iesire din Bucuresti, spre Aeroporturile Baneasa si Otopeni si in continuare pe DN1 spre salba de statiuni montane prahovene.

In imediata apropiere, la max.200 de metri se afla cel mai mare parc public din Romania – Parcul Herastrau, cu al sau lac, spatii de agrement, Teatru de Vara, Muzeul Satului, Palatul Elisabeta, Arcul de Triumf, etc. Tot in apropiere se mai afla cel mai mare mall – Baneasa Shoping Center, IKEA, Dedeman, BricoStore, Metro, Mobexpert, Decathlon, Selgros, Pavilioanele Expozitionale Romaero si Romexpo, Gradina Zoologica, spitale si clinici moderne, cladiri de birouri, ambasade, ansambluri rezidentiale, precum si alte puncte de interes, dar de departe cel mai important fiind PARCUL HERASTRAU.

Apartamentul de vanzare este situat stradal pe B-dul Ficusului, intr-un bloc construit in anul 1984, reabilitat termic, foarte curat si civilizat. Vederea din apartament este mixta, spre lateralele blocului, spre Sud si Nord, ceea ce ii confera multa liniste.

Apartamentul este compus din 3 camere, 88mp, decomandat, et.4/4, balcon spatios, 2 bai mari si un dormitor matrimonial. Deasupra apartamentului, pe o suprafata relativ mica, este pozitionat un pod.

Ca urmare a multiplelor modificari apartamentul beneficiaza de suprafete generoase si practice, care pe langa livingul extins, au permis modelarea unor bai foarte moderne, prevazute cu cazi pe colt, cu jacuzzi, hidromasaj, cabina de dus, ferestre de aerisire, rezervoare wc incorporate in pereti, foen-uri tip hotel, spoturi luminoase, 2 aparate de aer conditionat, etc.

Detalii : izolat termic la interior, exterior si tavane, instalatii electrice schimbate complet, din cupru si cu circuite separate pt fiecare masina electrocasnica, scafe, spoturi luminoase si tuburi flexibile tip LED, instalatii sanitare schimbate, calorifere din aluminiu marca “Florida”, usi interioare de calitate, usa glisanta la balcon, usa metalica cu incuietori Mottura, zugravit, parchet, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geamuri termopan, pereti placati cu piatra aparenta, apometre, cablu TV+internet wireless, interfon, etc.

NOTA: apartamentul este liber si se poate vinde mobilat, semimobilat sau nemobilat.

S-a depus toata documentatia pentru refacerea cadastrului conform cu modificarile aduse apartamentului, iar termenul este la jumatatea luni Martie. La prezenta oferta sunt postate atat releveul vechi cat si releveul actual.

Important : Loc de parcare cu contract la ADP.

Informații suplimentare

  • Vanzare 4 camere Baneasa - Parc Herastrau
    170000 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *