Se încarcă...

Vanzare 2 camere Calea Mosilor – Stradal

93.000€

Descriere

Apartament situat stradal pe Calea Mosilor, la jumatatea distantei dintre rondul Obor si intersectia Eminescu, la aprox. 5 minute de Metrou Obor, in apropierea magazinului Bucur Obor, Piata Obor si Mall Veranda si la maxim 2 km de Kilometrul 0. De asemenea Calea Mosilor este un foarte cunoscut bulevard comercial datorita numeroaselor magazine, banci, restaurante si reprezentante ce se afla la parterul tuturor blocurilor stradale. Din acest punct se poate ajunge extrem de rapid cu transportul in comun in Centrul Bucurestiului (P-ta Unirii, P-ta Universitatii, P-ta Romana, B-dul Dacia, P-ta Rosetii, etc), iar cu metroul din apropiere se poate ajunge rapid in orice punct din Bucuresti.
Blocul este pozitionat stradal, cu vedere mixta, spre Est si Sud.
Imobilul a fost construit in anul 1982, este reabilitat termic si este foarte curat si civilizat.
Apartamentul are 2 camere si dependinte, 2 balcoane, bucatarie mare (open-space), este confort 1, 56mp, semidecomandat, et.3/8.
Detalii apartament: 2 balcoane, unul inchis si cu acces din dormitor, iar celalalt balcon este deschis si cu acces din living, tamplarie PVC cu geamuri termopan de culoare mahon la toate ferestrele (inclusiv balconul), rulouri exterioare din PVC, zugravit cu vopsea lavabila si pereti tapetati, gresie peste tot, faianta, instalatii sanitare si electrice schimbate, apometre, repartitoare de caldura cu robinete termostatice, usa metalica, plase tantari, cablu TV, interfon, 2 aparate de aer conditionat, etc.

Apartamentul se poate vinde mobilat sau nemobilat

Acte : cadastru, intabulare, certificat energetic, nu are ipoteca sau alte sarcini si se accepta orice credit.
Apartamentul este inchiriat (se poate prelua chiriasul daca se doreste) si se poate viziona oricand.

Informații suplimentare

  • Vanzare 2 camere Calea Mosilor - Stradal
    93000 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *