Se încarcă...

Inchiriere 3 camere Parcul Circului – Lacul Tei

590€ Luna

Descriere

Imobilul este situat in spatele Parcului Circului, pe B-dul Lacul Tei, in Zona de Nord a Capitalei, la 2 Km de Centru (P-ta Romana-A.S.E.), intr-o zona putin aglomerata si cu numeroase spatii verzi. Imobilul este la aprox. 8 min. de mers pe jos de statia de Metrou Stefan cel Mare si la 20 min. de Piata Romana. In imediata apropiere se afla Parcul Circului si Parcul Tei, numeroase stranduri si terenuri sportive, magazine, LIDL si Kauffland, lacuri si numeroase locuri pt agrement . Totodata in apropiere se mai afla Stadionul Dinamo, Liceul Traian, Facultatea de Constructii, Scolile Generale nr.28, 30 si 31 dar si numeroase gradinite.
Intrarea in imobil este stradala iar vederea este spre spate (spre Est).
Blocul a fost construit in 1980, este complet renovat la interior si civilizat si foarte important, este reabilitat termic iar liftul, de asemenea, este modernizat.

Intrarea in bloc, precum si liftul, sunt monitorizate video.
Apartamentul este compus din 3 camere, semidecomandate, confort 1, 75mp, et. 10/10, are 2 bai ( una cu cada iar cealalta cu dus si ambele bai au ferestre de aerisire). Balconul este inchis cu tamplarie PVC si geamuri termopane. Bucataria este open-space.
Apartamentul se inchiriaza MOBILAT si UTILAT COMPLET (2 televizoare model LED, plita-aragaz + cuptor + hota – toate incorporate in mobilier, combina frigorifica mare si cu dozator de apa, masina de spalat haine + masina de spalat vase, aspirator, Aer Conditionat, etc ). Mobila de bucatarie este facuta pe comanda si foarte moderna.
DETALII : apartamentul a fost renovat in totalitate in urma cu putin timp, toate ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geamuri termopane (inclusiv cele 2 balcoane), este izolat termic la exterior, instalatiile sanitare sunt noi, instalatiile electrice schimbate (din cupru), usa metalica, apometre si repartitoare de caldura cu citire RADIO, cablu TV+internet, interfon, gresie, faianta, parchet laminat, usile de interior schimbate in totalitate, etc.

Nu se accepta animale de companie
Plata : 1 luna chirie + 1 luna garantie

Informații suplimentare

  • Inchiriere 3 camere Parcul Circului - Lacul Tei
    590 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *