Se încarcă...

Inchiriere 2 camere Calea Giulesti – vav. Biserica – Complex

350€ Luna

Descriere

Imobilul este situat stradal pe Calea Giulesti, la prima statie de la Stadionul Rapid si vis-a-vis de Biserica si Complexul Comercial. Vederea din apartament este spre Sud – spre Bulevardul Giulesti. Din acest punct se poate ajunge in 10-15 minute de mers pe jos  la Metrou Crangasi.

Apartamentul este compus din 2 camere, confort 1, 54mp, semidecomandat, et.3/7. Apartamentul a fost modificat astfel ca acum se poate intra in balcon din ambele camere si din bucatarie. Balconul fiind foarte mare (pe toata lungimea apartamentului), s-a montat un birou pentru lucru si o masa pentru fumat sau relaxare.

Apartamentul a fost renovat in totalitate de curand si nu a fost locuit de vreun chirias pana in acest moment.

Se inchiriaza mobilat si utilat complet : Televizor LED, plita gaz Beko cu 4 ochiuri si cuptor, ambele fiind incorporate in mobilerul de bucatarie facut pe comanda, combina frigorifica mare, masina de spalat rufe Samsung, aspirator, lustre Tip LED cu telecomanda, dus cu afisaj electronic pt reglarea temperaturii apei, canapea extensibila de 2 persoane Tip Mobexpert in living-room si pat matrimonial, saltea cu spuma cu memorie, draperii si perdele, etc.

Detalii/Finisaje :  tamplarie PVC cu geamuri termopane peste tot, usi interior schimbate, usa metalica intrare, zugravit proaspat cu vopsea lavabila alba, pereti izolati termic la interior, baie cu dus, parchet laminat, gresie, faianta, instalatii sanitare si electrice noi, ventilator aerisire baie, calorifere noi cu robineti termostatici, apometre, cablu TV+internet, interfon, etc.

Se cere 1 luna chirie + 1 luna garantie

Informații suplimentare

  • Inchiriere 2 camere Calea Giulesti - Biserica - Complex Comercial
    350 Euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *