Se încarcă...

Inchiriere 3 camere DECEBAL – Piata Alba Iulia

600€

Descriere

Imobilul este situat in Zona Centrala a Bucurestiului dar cu acces extrem de rapid spre Zona Ultracentrala. Imobilul este construit in anul 1995, este stradal si este pozitionat pe unul dintre cele mai reprezentative bulevarde ale Capitalei si anume B-dul Decebal. In apropiere se afla Piata Alba Iulia, Tribunalul Bucuresti, Biblioteca Nationala, Raul Dambovita iar in Centrul Vechi se poate ajunge foarte rapid.
Intreaga zona a fost modernizata recent astfel ca acum sunt deschise numeroase cafenele, terase si restaurante ce dau un farmec aparte si reconfortant.
Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, are 70mp si 3 balcoane, dintre care 2 sunt inchise si incluse in apartament iar cel de-al 3lea este deschis si este situat la et.6/8.
Detalii : apartamentul a fost renovat in totalitate de curand, cu finisaje de inalta calitate, ceea ce il face sa fie incadrat la categoria LUX (zugravit proaspat, baie cu dus si fereastra de aerisire, parchet, instalatii sanitare si electrice noi din cupru, ferestre din tamplarie PVC cu geamuri termopane, usi interior din mahon, calorifere din aluminiu, usa metalica cu tripla inchidere, apometre si repartitoare de caldura cu citire radio, alarma, etc.
Dotari : mobilier elegant si ergonomic, corpuri de iluminat moderne, 2 aparate de aer conditionat, televizor LED, cablu TV+internet, interfon, etc.
Apartamentul este mobilat si utilat cu absolut tot ce este necesar unei locuiri confortabile.
LOC DE PARCARE SUBTERAN GRATIS timp de 6 luni, cu posibilitatea prelungirii cu contract la ADP pentru suma de 1400lei/an.
Apartamentul este liber iar contractul se inregistreaza la ANAF.

Informații suplimentare

  • Inchiriere 3 camere DECEBAL - Piata Alba Iulia
    600 Euro

Locație