Se încarcă...

Vanzare 2 camere Parcul Circului – Lacul Tei

85.000€

Descriere

Imobilul este situat in spatele Parcului Circului, in cartierul TEI, in Zona de Nord a Capitalei, la 2 Km de Centru (P-ta Romana-A.S.E.), intr-o zona putin aglomerata si cu numeroase spatii verzi. Imobilul este la aprox. 8 min. de mers pe jos de statia de Metrou Stefan cel Mare si la 20 min. de Piata Romana. In imediata apropiere se afla Parcul Circului, Parcul Floreasca si Parcul Tei, precum si numeroase stranduri si terenuri sportive, magazine, 2 hypermarket-uri, lacuri si numeroase locuri pt agrement . Totodata in apropiere se mai afla Stadionul Dinamo, Liceul Traian, Facultatea de Constructii, Scolile Generale nr.28, 30 si 31 dar si numeroase gradinite.
Vederea din apartament este stradala (mixta-spre Parcul Circului si spre Floreasca – spre Est si Vest). Blocul este construit in 1986 si proiectat ca sa reziste la seisme de peste 8 gr.pe scala Richter, este curat si civilizat si foarte important, este reabilitat termic. Liftul este modernizat si urca pana la et.8. Intrarea in bloc este monitorizata video.

Apartamentul este compus din 2 camere decomandate, confort 1 sporit, 59mp, et. 8/8+1etaj tehnic,  baie cu cabina-dus si fereastra de aerisire, 2 balcoane inchise cu tamplarie PVC si geamuri termopane cu acces din living si dormitor.
DETALII : apartamentul a fost renovat in totalitate in urma cu 10 ani dar nu a fost locuit mare parte din acest timp, bucatarie open-space, toate ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geamuri termopane (inclusiv cele 2 balcoane), este izolat termic la exterior, instalatiile sanitare sunt noi, instalatiile electrice sunt schimbate (din cupru), usa metalica, aer conditionat, apometre si repartitoare de caldura cu citire radio, cablu TV+internet, interfon, gresie, faianta, parchet masiv din stejar, scafe cu spoturi luminoase, etc.
IMPORTANT : apartamentul este liber si se poate vinde mobilat/nemobilat.
ACTE: cadastru, intabulare, certificat energetic, fara ipoteca sau alte sarcini si se accepta credit

Informații suplimentare

  • Vanzare 2 camere Parcul Circului - Bdul. Lacul Tei
    85000

Locație