Se încarcă...

Vanzare 2 camere Lacul Tei – Teiul Doamnei

52.000€

Descriere

Apartament de 2 camere situat in imediata apropiere a Parcului Lacul Tei, a Facultatii de Constructii si a Palatului Ghika. De asemenea in imediata apropiere se afla nenumarate magazine si mijloace de transport in comun.
Blocul in care se afla apartamentul este construit in 1978, este reabilitat termic, este stradal iar apartamentul are de asemenea vedere stradala (spre Vest). Imobilul este prevazut si cu un adapost antiatomic amenajat si perfect functional.
Apartamentul este la Parter/10, este confort 2, are 40mp si este decomandat
Apartamentul are toate instalatiile electrice si sanitare schimbate si de asemenea are toate imbunatatirile (tamplarie PVC cu geamuri termopane+plase de tantari, aer conditionat, alarma, interfon, grilaje artizanale, zugravit proaspat, gresie peste tot, faianta, usa metalica si usi interioare noi, apometre, repartitoare de caldura, calorifere din otel si aluminiu,jaluzele verticale, etc).
Important: apartamentul este modificat semnificativ deoarece a functionat timp de 10 ani un cabinet medical, astfel ca are 2 grupuri sanitare (1 cu cabina de dus si fereastra de aerisire) si chiuvete in fiecare camera (care pot fi desfiintate).
Apartamentul este liber, nu are ipoteca sau alte sarcini.

Informații suplimentare

  • Vanzare 2 camere Lacul Tei – Teiul Doamnei
    52000

Locație