Se încarcă...

Inchiriere 4 camere Piata Romana – A.S.E.

750€

Descriere

Apartament situat la aprox. 100 metri de Piata Romana si astfel in imediata apropiere a tot ce presupune Zona Ultracentrala a Capitalei. Din acest punct se poate ajunge rapid in orice loc din Bucuresti datorita metroului si numeroaselor mijloace de transport in comun.
Apartamentul este ideal atat pentru locuit cat si pentru birou.
Apartamentul se afla intr-un imobil tip vila, construit in perioada interbelica, linistit, civilizat, cu curte proprie si foarte important, cu loc de parcare.
Apartamentul este compus din 4 camere + camera de serviciu, are 104 mp, semidecomandat, et. 2/3+M, balcon mare, baie cu cada si fereastra de aerisire, wc de serviciu de asemenea cu fereastra de aerisire, living foarte spatios deoarece 2 camere sunt despartite de un glasswand ce se poate deschide foarte mult.
Detalii : centrala termica proprie Ferolli, zugravit proaspat, calorifere schimbate, parchet din stejar masiv, cada baie reconditionata, bideu, tamplarie PVC cu geamuri termopane, gresie, faianta, instalatii sanitare schimbate, apometre, cablu TV+internet, interfon.

Informații suplimentare

  • Inchiriere 4 camere Piata Romana - A.S.E.
    750 euro

Locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *