Se încarcă...

Vanzare 2 camere Unirii – Udriste – Corneliu Coposu

70.000€

Descriere

Imobilul este situat in zona Ultracentrala a Capitalei, Unirii-Udriste, intr-o zona monument, la numai 500m de Unirea Shoping Center sau Km 0 al Romaniei, in imediata apropiere a celor mai cunoscute hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, biblioteci, muzee, teatre si cinematografe, a monumentelor si locurilor incarcate de istorie milenara sau contemporana.
Imobilul in care se afla acest apartament este tip casa/vila, construit in perioada interbelica, este format din 2 etaje+mansarda, are 5 apartamente si scara de serviciu iar fatada urmeaza sa intre in reabilitare cu ajutorul si finantarea Primariei, existand deja o instiintare oficiala in acest sens.Cladirea nu este monument istoric si nici nu are risc seismic.
Apartamentul este format din 2 camere, hol mare locuibil, bucatarie, baie, 2 balcoane (sufragerie + bucatarie), vestibul, culoar si debara. Inaltimea camerelor este de aprox.3m, ceea ce il face foarte spatios.
Apartamentul este confort 1, decomandat/circular si are o suprafata totala de 65mp.
Apartamentul are vedere spre Vest si este situat la et.2/2+mansarda.
Detalii: baie cu cada si fereastra de aerisire, sobe noi din teracota pe gaze, dar neconectate, aer conditionat, tamplarie PVC cu geamuri termopane, usa metalica, parchet laminat, zugravit, instalatii sanitare schimbate, apometre, usi de interior tip glasswand, boiler la baie, jaluzele verticale, cablu TV, etc
In acest moment apartamentul nu este conectat la gaze dar conducta este chiar la usa. Exista aprobare pentru gaze din 1997. In acest moment incalzirea este electrica.
Acte: cadastru, intabulare, fara ipoteca sau alte sarcini.
Important : posibilitate loc de parcare in fata casei

Informații suplimentare

  • Vanzare 2 camere Unirii - Udriste - Corneliu Coposu
    70000

Locație