Se încarcă...

Inchiriere Garsoniera DUBLA Ultracentrala – Unirea Shoping Center

350€ Luna

Descriere

Garsoniera este situata in zona Ultracentrala a Capitalei, la Unirea Shoping Center si la numai 300m de Km 0 al Romaniei si de asemenea se afla in imediata apropiere a celor mai cunoscute hoteluri, galerii de arta, institutii prestigioase de invatamant, biblioteci, muzee, teatre si cinematografe.

In imediata apropiere se mai afla si renumitul CENTRU VECHI, cea mai mare atractie pentru turisti, la fel ca si CASA POPORULUI, terasele de pe Raul Dambovita, Patriarhia, Parcul Unirii si fantanile-spectacol de apa, muzica si lumini.
Imobilul in care se afla acest apartament este tip bloc, construit pe structura din beton armat in anul 1992 si proiectat ca sa reziste la cutremure de 8,5 gr.pe scara Richter.
Garsoniera este DUBLA ca urmare a multiplelor modificari facute, astfel ca se poate dormi in 2 incaperi separate. Are bucatarie tip-bar, balcon inchis si baie cu cabina de dus. Initial garsoniera a fost confort 1, decomandata, cu o suprafata totala de 37mp.
Garsoniera are intrare stradala si cu vedere spre spate (spre Est -Rasarit) ceea ce face ca sa fie linistita si luminoasa si este situata la et.7/8, iar blocul este reabilitat termic.

Garsoniera este mobilata si utilata (pat de mijloc, noptiera, dulap pentru haine, canapea extensibila IKEA, combina frigorifica mare, masina de spalat, plita pe gaz cu 2 arzatoare, perdele, draperii, etc.
Detalii: zugravita proaspat cu vopsea alba lavabila, bucatarie-bar, scafe si spoturi luminoase, baie cu cabina de dus si instant electric, aer conditionat, tamplarie PVC cu geamuri termopane, plase de tantari, balcon inchis cu tamplarie PVC si placat cu parchet tip grila, usa metalica, parchet laminat, instalatii sanitare schimbate, calorifere din otel, instalatie electrica noua pe cupru, apometre cu citire radio, repartitoare de caldura, senzor de gaz, gresie (baie+bucatarie+hol), faianta (baie+bucatarie), usile de interior schimbate, cablu TV+internet, interfon si monitorizare video, etc.).
Important : exista posibilitatea de parcare in spatele blocului. Garsoniera este libera.

Informații suplimentare

  • Inchiriere Garsoniera DUBLA Ultracentrala - Unirea Shoping Center
    350 Euro

Locație