Se încarcă...

Vanzare 3 camere Pantelimon – Stradal – Parcul Florilor – Morarilor

75.000€

Descriere

Blocul in care se afla apartamentul este situat pe Soseaua Pantelimon, in imediata apropiere a Parcului Florilor, la aproximativ 8-10 minute de mers pe jos de statia de Metrou Costin Georgian. Datorita faptului ca imobilul este foarte aproape de intersectia Morarilor, face ca in zona sa fie numeroase statii de transport in comun (inclusiv metrou) prin care se poate ajunge destul de usor in centrul orasului sau in aproape orice cartier din Bucuresti.
De asemenea in apropiere se mai afla MegaMall, Cora, Lidl, Jysk, PennyMarket, Bricostore, Mobexpert, benzinarii si peste 50 de magazine situate stradal, la parterul blocurilor.
Blocul este stradal, cu intrare prin spate datorita numeroaselor magazine situate la parterul blocului, iar apartamentul are vedere spre bulevard (spre SUD) si foarte important, este reabilitat termic.
Apartamentul are 3 camere, confort 1, 66mp, decomandat, et. 9/10, 2 lifturi.
Detalii : zugravit/curat, bloc izolat termic, toate ferestrele din tamplarie PVC cu geamuri termopan, inclusiv balcon inchis (accesul in balcon se face prin bucatarie si este pe toata lungimea bucatariei si a unui dormitor), baie cu cada si fereastra de aerisire, aer conditionat, parchet laminat, gresie, faianta, instalatii sanitare schimbate, usa metalica, apometre, repartitoare de caldura, cablu TV, internet, interfon, bloc civilizat, etc.
Apartamentul este liber, are cadastru intabulat, certificat energetic si se accepta orice tip de credit.

Informații suplimentare

  • Vanzare 3 camere Pantelimon - Stradal - Parcul Florilor - Morarilor
    75000 Euro

Locație